Úvod » Polabská liga 2014

Zakončení Polabské ligy 2014

publikováno 10.08.2014 (aktualizováno 03.09.2014)

ve Velimi

 

 

Kulový blesk i o naší premiéře na Polabské lize 2014:

http://www.kulovyblesk.com/2014/08/polabskou-ligu-vyhrala-sokolec/

 

Slavnostní zakončení PLP 2014
 
 15. 8. 2014


Slavnostní zakončení Polabské ligy pétanque 2014 se uskutečnilo v neděli 10. srpna v areálu FC Velim. Do něj si našli cestu zástupci pěti klubů, chyběly jen druhé Poděbrady. Moderování se stejně jako v loňském ročníku ujal Pavel Jeřala. Ten na úvod předal zvláštní cenu pro Alenu Vaníčkovou za počin roku. Té se po přesídlení do Kostomlat podařilo vytvořit nový oddíl, nadchnout pro hru celou řadu hráčů (přesněji hráček) a v neposlední řadě zdařile zdokumentovat průběh mnoha zápasů Polabské ligy. Tým z Kostomlat si nachystal překvapení  pro všechny oddíly i na vyhlášení v podobě milé pozornosti - zalaminovaných fotografií ze vzájemných duelů proti Kostomlatům. Kapitáni jednotlivých oddílů pak převzali poháry a diplomy za umístění svých družstev v letošním ročníku. Moderátor vždy u každého týmu vypíchnul nejdůležitější momenty sezóny a přidal i statistická data o počtu zapojených hráčů. Vyhlašování pořadí probíhalo tabulkou  vzestupně, a tak největší radost  vytryskla na samotný závěr, kdy kapitán Sokolče převzal putovní pohár. Po skončení formalit se zhruba třicítka přítomných zapojila do hry. V přátelské atmosféře se odehrály vzájemné zápasy náhodně vylosovaných dubletů resp. tripletů. Polabská liga 2014 tak byla definitivně uzavřena.

Sokol Kostomlaty plánovaně uhájil šesté místo. Máme tedy první dva poháry a silnou motivaci na zlepšení se na Polabskou ligu 2015.

Foto:

http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/Polabska_liga_2014_-_zakonceni#


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery