Úvod » Aktuality

Svatoštěpánské lipnické koule

publikováno 26.12.2014 (aktualizováno 28.12.2014)

Lipník 2014

Dnes jsme se rozjeli letos naposledy za hranice Kostomlat, až do Lipníku. Posledního letošního turnaje se zúčastnili: Jarča, Milča, Lenka, Vendula, Ruda a Alena. Na stupňě vítězů jsme tentokrát vyjímečně nedosáhli, ale byl to parádně strávený vánoční den. Začalo se hrát v deset hodin systémem supermele, kdy se nalosovávali nejen protihráči, ale i spoluhráči v pěti kolech. Tedy nikdo nevěděl s kým a proti komu bude každé kolo hrát. Poslední utkání se skončilo po šestnácté hodině,  za šera, za světel reflektorů a pomalu padajících vloček sněhu. Dokonalá vánoční atmosféra.

K jídlu byl tradičně báječný ovar s křenem a knedlíčková polévka. Po vyhlášení vítězů si každý dle výsledného pořadí v turnaji vybral pod stromečkem /za bedlivého dozoru Michala/ dárek a šlo se hned 2x dokola.

Bylo to krásné zakončení našeho prvního roku za Sokol Kostomlaty. Příští rok přijedeme určitě, ve větším počtu i s většími ambicemi.

Konečné pořadí:

1. Vavrovič Petr junior

2. Fafková Jana

3. Marhoul Jan

Z našich se nejlépe úmístila Lenka a pak Alena, Milča, Jarča, Ruda a Vendulka

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/

PS : pro velký úspěch jedeme za chvilku do Lipníku znovu /dvě auta/, neb jsme si tam zapomněli koule a vyzvali jsme lipníčáky na malý turnájek.

A tady jsou fotky, jen Petr Morávek na nich chybí, odešel o chvilku dříve, než jsem vytáhla foťák.

http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/Lipnik_28.12.2014/


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz