Úvod » UBULIGA 2014-2015

Boj o konečné umístění

publikováno 09.02.2015 (aktualizováno 10.02.2015)

13. - 24. místo

Perem kouče Rudolfa:

  Tuto neděli /8.2./ byl pro náš klub den „D“.  Vyjeli jsme v sestavě Hana, Maruš, Milča, Míla, Jarka , Luboš a já do Únětic k dohrávce o 13.-24. místo. Nálada byla bojovná a úkol jasný. Umístit se co nejlépe a zúročit naše pravidelné tréninky.
     V prvním utkání nastoupil tým ve složení Jarka, Míla a Maruš proti týmu KSŘ Řepy „B“. Děvčata bojovala nejen se soupeřem, ale i s nervozitou a zodpovědností. Začátek se vůbec nepovedl a děvčata rychle prohrávala 1:9. Za tohoto stavu se celý tým vzchopil a nádhernými hody zdramatizoval toto utkání. Plně se však projevila nováčkovská daň a tým nakonec po velkém a urputném boji prohrál 7:11.
     Ve druhém utkání nastoupil tým ve složení Luboš, Milča a Hana proti týmu RODEMIENTO „B“. Zde se plně projevila velká snaha a odhodlání po vítězství a za podpory nehrajících členů klubu zvítězili 11:8.
     Ve třetím utkání nastoupil tým Jarka, Míla a Maruš proti týmu KSŘ Řepy „C“. V tomto utkání děvčata zúročila svůj přístup k tréninku a po dramatickém a až infarktovém  závěru zvítězila 11:5.
     Ve čtvrtém utkání nastoupil velmi dobře hrající tým ve složení Luboš, Milča a Hana proti týmu PCK Praha. Tento tým ukazoval po celé utkání týmového ducha, touhu po vítězství a ukončil toto utkání po jednoznačném průběhu vítězstvím 11:6.
     V průběhu přestávky se náš celý tým občerstvil v místní restauraci a nastoupil do boje o konečné umístění proti týmu RODAMIENTO „B“ ve složení Jarka, Míla, Maruš, střídající Luboš. Začátek utkání vyzněl jednoznačně pro náš tým, ale pak na celý tým padla „deka odpovědnosti“ a nic se nedařilo. Po urputném boji podlehli finišujícímu týmu soupeře 9:11.
Z celkem 24 týmů jsme obsadili krásné 18. místo.
      Po ukončení série utkání celý tým zhodnotil naši účast: jsme spokojeni s dosaženým výsledkem a těšíme se na další ročník UBULIGY. Zároveň jsme velmi ocenili vyjádření Petra Fuksy s jeho konstatováním, že se náš klub velmi zlepšil.
      Poděkování patří organizátorům tohoto turnaje Petru Fuksovi a Karlu Dohnalovi za velmi dobrou organizaci a pohodové prostředí. Samotného finále se jako diváci určitě zúčastníme.

http://www.ubulodrom.cz/ubuliga - výsledky z 8.2.2015


 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery