Úvod » Polabská liga 2015

Sokol Kostomlaty - Sevak Velim

publikováno 09.06.2015 (aktualizováno 11.06.2015)

Odveta 1:3

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/Sevak_Velim-Kostomlaty/

----------------------------------------------------------------------------------------

Vyhráli jsme 4 : 0

M. Mullerová a M. Hercoková nastoupily v úvodním zápase proti dvojici M. Galčík a J. Galčíková. Poměrně rychle odehraný zápas. Maruš s Mílou dobře placovaly a dařila se jim i střelba. Celou dobu vedly a výsledek je zcela zasloužený.

13:7

Současně se hrál druhý zápas, kde nastoupila já s H. Vyoralem proti V. Jeřala a H. Jeřalová. Do pověstného sedmého bodu jsme jednoznačně vedli, pak ale nastal zlom a začala urputná bitva o každý bodík. Hynek umisťoval svoje nové koule přímo na košon i střelba se mu dařila. Na to, že hraje teprve druhý měsíc opravdu obdivuhodný výkon. Velice napínavý a dlouhý boj jsme nakonec vyhráli.

13:11

Svoji premiéru v jedničkách měl na vlastní přání Hynek, aby si je vyzkoušel a hrál pouze sám za sebe. Nastoupil proti M. Galčíkovi. A opět do sedmého bodu s převahou vedl, pak se situace zcela obrátila a soupeř dotahoval. I jemu se naštěstí stala osudná sedmička. Hynek si svoje vítězství náramně užil.

13:7

K poslednímu zápasu nastoupily M.Mullerová, M. Hercoková a J. Škorničková proti V. Jeřala, J. Nejedlý a V. Nejedlá. Opět se nám náramně zadařilo a odpovídal tomu i krásný a hodně vypovídající výsledek.

13:2

Moc hezký a pohodový podvečer s třešněmi, pivkem, buchtou a koulema byl perfektní přípravou na sobotní mezinárodní turnaj v zámeckém parku Liblice.

 

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/Kostomlaty_-_Sevak_Velim


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz