Úvod » Aktuality

Turnaj o Mydlovarský žebřík 2015

publikováno 22.11.2015 (aktualizováno 25.11.2015)

Sokol Kostomlaty

21.11.2015 jsme pořádali náš první turnaj - O Mydlovarský žebřík. Tím jsme založili nejen základ k tradici, ale jako bonus jsme přidali a slavnostně odhalili - Naší Fanny. Dokonce tři týmy měly tu čest Fanny zasvětit.

Turnaje se zúčastnili hráči z Velimi, Sokolče, Předhradí, Lipníku /Loděnic/ a čtyři týmy domácích. Počasí bylo opravdu snad vymodlené, tři dni před zahájením pršelo, dul silný vítr a den po turnaji sněžilo a mrzlo. Jako domácí  všichni napekli - byl velký výběr sladého i slaného domácího pečiva, celý den byl k dispozici teplý čaj. K obědu byl gulášek a odpoledne se u ohně každý nejen ohřál, ale mohl si i upéct buřty. Jelikož jsme měli vše perfektně připravené, tím nebyli žádné prostoje, zahájili jsme již před devátou a po čtvrté hodině bylo v pohodě dohráno. Průběh a výsledky jsou na Rajčeti. Jeden ze sponzorů si také zahrál a obsadil sedmé místo.

Děkujeme všem účastníkům, že dorazili, nikdo neprudil a slyšeli jsme jen slova chvály /no čas ukáže/. Nebýt všech našich členů, kteří se na přípravách dlouhodobě podíleli, nestal by se náš první turnaj tak pohodovým a rádi ho příští rok zopakujeme. Žebřík i Fanny budou připraveny.

Velký dík patří též našim sponzorům: Sokol Kostomlaty, Dvůr Kostomlaty s.r.o., Dagros s.r.o., Hradil CZ s.r.o. Kostomlaty, Pivovar Nymburk  s.r.o., Cukrárna-Martina Burdová Kostomlaty, Cukrárna U Evy Kostomlaty, Pekařství Bruno Kostomlaty, Jednota s.d. v Nymburce, Klempířství Klosovský-Vacek Kostomlaty.

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/Turnaj_o_Mydlovarsky_zebrik_2015/

Velim: http://www.petanque-velim.estranky.cz/clanky/aktuality/premierovy-turnaj-v-kostomlatech.html


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz