Úvod » Polabská liga 2016

Pedro Velim- Sokol Kostomlaty

publikováno 28.04.2016 (aktualizováno 03.05.2016)

Utkání bylo zahájeno v 17.35hod a ukončeno ve 20.40hod, s 5-timinutovou přestávkou. Už z toho je zřejmé, že to byl urputný boj. Tři utkání měly stejný zvrat za stavu 9:3

 1. zápas:  Mullerová -  Hercokovou proti Vaňková - Skala

Začátek nebyl pro Kostomlaty příznivý, ale pouze do stavu 3:9, kdy Míla přesnou střelou zabodovala hned pětkou. Potom bod po bodu už soupeři nedovolila ani bodík a první  vítězství Kostomlat bylo na světě 13:9.

2. zápas: Škorničková - Vyoral proti Škopek - Jeřala byl od začátku celkem jednoznačný pro Kostomlaty, šlo jim zkrátka všechno. A přibylo druhé vítězství 13:6.

3. zápas Hercoková - Vaňková byl opět nepříznivý pro Kostomlaty, ale opět do stavu 3:9, kdy nastal zlom a Míla H. trpělivě přidávala bod po bodu a urodilo se třetí vítězství pro Kostomlaty 13:9.

4. zápas Škorničková, Vyoral, Vaníčková proti Skala, Jeřala Škopek vypadal do stavu 9:3 celkem jednoznačně. Celkem už hodně zoufalý Paša dokázal zázračně zmobilizovat svůj tým napřed čtyřkou, pak hned dvojkou a najednou bylo srovnáno.

Kostomlaty ještě uhrály dva body, ale závěr patřil Pedru 11:13.

 Urputný souboj skončil bez umělého osvětlení, se zavřenou hospodou, přesto velice přátelsky.

Je vidět, že nám domácí povrch lépe vyhovoval. Zaslouženě jsme vyhráli

Sokol Kostomlaty : Pedro Velim

      3        :       1

 

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/Kostomlaty-Pedro_2016

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pedro Velim : Sokol Kostomlaty

         4         :         0

Dnes byli Velimáci nad naše síly, ale už se těšíme v úterý na odvetu u nás.

Omluvenky v našem týmu: Ruda si raději  nechal operovat oko, Dana nečekaně musela do Francie a Míla si šla raději na zastupitelstvo obce. Co dodat, museli jsme hrát jen ve čtyřech, ale zadarmo jsme jim to nedali, byť výsledná čísla vyznívají zcela jinak.

 

http://www.plpetanque.estranky.cz/clanky/aktuality/z-1.-dvojkola-rocniku-2016.html

 

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/Pedro_Velim-Kostomlaty_2016/


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery