Úvod » Polabská liga 2016

Sokol Kostomlaty-Kulová osma 2016

publikováno 19.07.2016 (aktualizováno 21.07.2016)

2 : 2

~Za domácí nastoupila M. Hercoková a M. Mullerová proti O. Borovička  a J. Hanuš. Do desátého bodu domácí vedli, pak nastal zlom a Oldovi se začala dařit střelba, ale přesné plasy domácích jejich nástup alespoň zpomalili. Za stavu 10:10 svoji poslední koulí Olda střelou přihrál domácím kýžené tři body 13:10. V druhém zápase D.Šplechtová s H.Vyoralem  proti E.Borovičkové s J. Rovným domácí do osmého bodu s převahou vedli, ale nastal zlom a Kulová osma zabrala a vše jim vycházelo, hlavně přesné plasy Elišky přímo na košon až do konce 9:13. Jedničky si zahrála za domácí M. Hercoková proti E.Borovičková. Nástup Míly byl zcela jednoznačný a za chvilku už vedla 11:0, Eliška se dlouho nemohla porovnat s terénem. Po onom 11.bodu však zmobilizovala zbytek svých sil a začala stahovat, Míla se zřejmě zároveň zalekla výhra, ale pověstný třináctý bod nakonec dala 13:5.

Domácím stačilo vyhrát trojky. Za domácí J.Škorničková, H.Vyoral a A. Vaníčková proti hostům O. Borovička, J.Hanuš a J.Rovný. Do osmého bodu se domácím dařilo, pak hosté začali nejen stahovat, ale už domácím nenechali ani jediný bodík.  8:13.

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/Kostomlaty-Kulova_osma_2016/


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz