Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Aktuality

Petanque na zámku 2017

publikováno 20.06.2017 (aktualizováno 25.06.2017)

Hrochův Týnec

Poprvé se konal Čapkovský turnaj /mix trojky/ v zámeckém parku v Hrochově Týnci.Organizace byla senzační. I když bylo startovné jen 150,-Kč, každý dostal obří klobásu. Ve stánku byla velice ochotná a rychlá parta mladých, usměvavých lidí, pořád gulášová a dršťková polévka jen za dvacku a další pochoutky. Vilémovi a jeho týmu mu podařil turnaj, jak se říká i pro nás za malý peníz. Prostředí parku pro nás senzační - stín pod stromy, hodně laviček a stolků a senzační velké přenosné hrací  kostky a nad námi létal veliký dron, který řídil světový mistr v tomto oboru.

 Ruda a já jsme byli přihlášeni pořadatelem Vilémem Medunou s tím, že nám do trojice doplní nějakého VIP hosta /zřejmě z představitelů obce/. Dva týdny před turnajem se nám tam objevilo nám zcela neznámé ruské jméno - Dmitrij. Po přijezdu a našem ubytování pod smrkem jsme onoho hráče v triku Russia objevili, právě prováděl důkladnou rozcvičku s výrazem nekompromisního hráče. Řekli jsme si , že to zkrátka musíme nějak přežít. A po chladném seznámení jsme šli do boje. Naštěstí bylo vše jinak. Mluvil slušně česky, dobře střílel a hlavně se z něho vyklubal úžasný pohodář. V pětikolovém švýcaru jsme měli čtyři výhry, stejně jako Dana, Hynek a Milan, ti v tomto složení hráli poprvé a náramně jim to spolu vycházelo, hlavním tahounem byla přesto výborná Dana /záchranářka, jak jí říkám/. No a naše cesty se pomalu ale jistě přibližovaly.  Poprvé v historii našeho klubu bylo finále zcela Kostomlatské. Před hrou jsme si řekli, že je nám všem v podstatě jedno, kdo z nás vyhraje, ale zadarmo si to nedáme. Zkrátka jsme divákům předvedli typický trénink v Kostomlatech. Byla to perfektní hra obou týmů a hlavně žádný stres, ale parádní zábava k tomu.

1. Alena a Ruda Vaníčkovi, Dmitrij Žilin

2. Dana Šplechtová, Hynek Vyoral, Milan Mikyška.

3, Iva Medunová, Jan Vorel, Jakub Čanda

 

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/2017-06-18_Petanque_na_zamku_Hrochuv_Tynec_2017/


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery