Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Polabská liga 2017

Sokol Kostomlaty-Válcovačky

publikováno 11.10.2017

2:2

Za pošmourného počasí se odehrálo utkání Sokol Kostomlaty-Válcovačky, které mělo rozhodnout, kdo se stane vítězem Polabské ligy a zda se Kostomlatům podaří alespoň dosáhnout na druhou příčku. Proti domácí dvojici Dana-Hynek se postavili Petr s Kačkou. Domácí už prohrávali 9:1 a začali pomalu, ale jistě dotahovat až do stavu 9:9. Koncovka byla Válcovaček - 11:13.
Souběžně se odehrála druhá dvojka, Jarča - Alena proti Petr.M.-Petr V.st. Jarča výborně placovala a soupeř do stavu 8:3 nemohl najít recept, jak bodovat. Zkusil tedy vzít košona až těsně před zadní čáru. Nejbližší koule byla jejich /cca3m/. Alena slušně naplacovala a byl z toho pouze jeden jejich bod. Domácí bod po bodu už soupeřům nedali šanci a zvítězili 13:4. Ale tento bod už nám stačil, abychom v konečném výsledku Polabské ligy předběhli Lipník.
Trojky byli bohužel pro domácí velice rychle hotovy. Jarča-Aleny-Hynek proti Kačka-Petr V.ml-Petr M. už od samého začátku tahali za kratší konec a když už se dostali ke košonu, byli okamžitě vystřeleni - 4:13. Na vedlejším hřišti se odehrával daleko dramatičtější zápas jedniček. Za domácí Dana proti Petrovi V.st. Začátkem se Dana značně protrápila, za stavu 2:7 se však situace zcela obrátila a trápil se Petr. Svojí velice trpělivou hrou dokázala zaslouženě vyhrát 13:9.

 

Foto: http://petkostomlaty.rajce.idnes.cz/2017-10-10_Kostomlaty-Valcovacky_2/


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz