Úvod » Aktuality

Příspěvek do Kostomlatských novin

publikováno 15.11.2017

~Polabská liga skončila. Z dvanácti týmů jsme obsadili krásné druhé místo. První skončil PC Lipník. Budiž nám útěchou, že za ně hrají dva mistři juniorů a jako jediní jsme je porazili na jejich domovském hřišti a doma jsme uhráli remízu. První dva z Polabské ligy postupují do Superpoháru, kde se utká deset /vítězných a druhých/ klubů z celé republiky a to v Praze. Při nejhorším můžeme skončit desátí z 86 klubů v ČR.
Máme za sebou třetí ročník našeho  turnaje - O Mydlovarský žebřík. Měsíční intenzivní přípravy se opravdu vyplatily. O turnaj byl opět mimořádný zájem a několik týmů, bylo připraveno přijet, pokud by se někdo na poslední chvíli odhlásil. Nestalo se.
Podařilo se nám úspěšně oslovit deset sponzorů, většinou místních podnikatelů /jejich seznam bude v celoroční bilanci v příštím čísle/, kteří nám pomohli hlavně s cenami. Slavnostního zahájení se ujaly obě naše starostky a dvanáct trojic mohlo nahodit košony. Opět nám vyšlo parádně počasí. Občerstvení /tousty, koláče, rolády, chlebíčky, čaj, káva../připravili jako vždy všichni členové našeho klubu. Překvapením pro nás bylo, že i mnoho hráčů něco na zub přivezlo. Odpoledne se rozdělal oheň a opékaly se buřtíky. Konečně jsme se dostali na bednu.
3. místo-Škorničková, Vaníčková, Čihák, 2.místo-Šplechtová, Vyoral, Vavrovič ml. První místo patřilo opět PC Lipník-Froňková B., Froňková K. a Morávek. Každý z účastníků si odvezl nějakou cenu a třešničkou na dortu byla tombola, kde si opět každý vylosoval nějakou tu vtipnou cenu. Na přelomu ledna a února chystáme náš první halový turnaj, takže ani v zimě nezahálíme. Na ostatních turnajích se minimálně jeden tým dostane do první desítky, takže paráda.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz