Úvod » Aktuality

Rekapitulace 2017

publikováno 15.01.2018

.....................................................................................

Rekapitulace pétanque 2017

Uplynulý rok byl pro náš klub velice úspěšný. V celostátním žebříčku, který čítá 936 hráčů, máme v první padesátce jednoho a do stovky tři hráče. V roce 2016 byl v první stovce pouze jeden hráč. Většina našich členů se zúčastnila třiceti turnajů nejen po celé naší republice, ale i na Slovensku, v Rakousku, v Bulharsku a na Floridě.  6x jsme turnaj vyhráli, 7x byli druzí a 2x třetí.  Polabskou ligou jsme se probojovali z druhého místa až do celorepublikového finále, kde jsme vybojovali 6. místo.  Jen pro zajímavost v celé republice je registrováno 86 klubů. Pořádali jsme již třetí ročník našeho turnaje O Kostomlatský žebřík. Sportovní úspěchy jsou založeny na jednotlivých hráčích, ale bez podpory sponzorů by to opravdu nešlo.

Tímto děkujeme hlavně místním : Sokol Kostomlaty, Dagros s.r.o, Dvůr Kostomlaty s.r.o., cukrárnám: Martina, Bruno, U Evy, Zumřík i jednotlivcům:, L. Klosovský, O. Hercok, J. Škorničková, J. Podporu jsme také našli mimo Kostomlaty: J.Kubice, R. Šinkmajer /Praha, Lysá nad Labem/. Všichni uvedení sponzoři nám přispěli buď finančně, nebo v naturáliích – ceny na náš turnaj. Moc jim všem děkujeme.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery