Úvod » Aktuality

Ubuliga 2018-19

publikováno 06.01.2019 (aktualizováno 26.01.2019)

Únětice

Z osmifinálové skupiny "X" postupuje z prvního místa Lipník, který má o bod víc než Válcovačky. O další bod méně získala Sahara Vědomice "A" a ze čtvrtého místa je v semifinále doplní i Sahara Vědomice "B", které pomohl lepší vzájemný zápas s Polabáky. Oba týmy totiž získaly shodně 4 body. Shodou okolností právě tyto dva týmy odehráli poslední dvě utkání. S jednou výhrou se se soutěží loučí Bombardéři z Vysočiny. Diváci z celého světa celé dopoledne přepínali mezi přímým přenosem z Únětic a finále ženské dvouhry na Australian Open. Hráči a návštěvníci na Ubulodromu měli na výběr mezi velkoplošně promítaným tenisem a živým pétanque.

http://www.ubulodrom.cz/images/widgetkit/8.UBULIGA%20Vysledky/3E_1-8F_X_4.JPG

Skvělou formu potvrdil tým z Lipska. Smírně se rozešel jenom s druhou německou čtveřicí PC Egrensis a v sestavě tentokrát s mladou Patricií vyhrál všechna další utkání i celou skupinu "B". O bod méně uhráli Polabáci a po roční pauze (dříve pod názvem Kostomlaty) postupují překvapivě ze druhého místa. Třetím postupujícím je PC Egrensis s Romanem a Josefem, jež tentokrát hráli v čistě německé sestavě. Ti stejně jako při prvním hracím dnu přijeli již o den dříve a přespali v penziónu U Lasíků. Tým Petank Praha "B" může litovat slabšího rozjezdu v prosinci. Tentokrát zahrál skvěle a získal 6 bodů, celkově tedy 8 - ale to na postup do osmifinále nestačilo. O bod méně získaly Lysolaje a stejně jako Kuličkový tým si přijedou zahrát B turnaj trojic v sobotu 2.3.2019  - den před velkým finále.  Podstatná část druhého hracího dne skupiny "B" byla k dispozici v živém vysílání na facebooku a sledovali jej například Bruno Le Boursicaud (ten vás i osobně pozdravil), Jeremy Darodes, prezident rakouské federace pétanque, diváci z Německa, Francie, Korsiky, Ukrajiny, Polska a z dalších zemí. I další hrací dny včetně osmifinále a finále budeme přenášet živě!

 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz